Waar kun je kamperen met Ted?

We geven je graag tips!

Op een camping, camperplek of liever ‘wild’?

 

We hebben alvast even wat onderzoek voor je gedaan en een paar campings voor je op een rijtje gezet. Onze gasten vertellen ons ook vaak over mooie campings , dus die hebben we toegevoegd! En het leuke van rondtoeren met Ted is dat je niet hoeft te kiezen, je pakt gewoon meerdere mooie campings mee! Tenzij je een super plekje hebt gevonden en je daar het liefst een tijdje wilt blijven genieten, dat kan natuurlijk ook!

Je kunt met Ted ook prima ‘wildkamperen’ bijvoorbeeld langs de kust van Spanje en Portugal. Daar heb je de mooiste strandjes waar je, meestal met een paar andere camperaars, kunt genieten van de zon en de zee. Wel altijd even goed opletten of er geen bordjes met ‘verboden te kamperen’ staan. Dan kun je beter doorrijden naar een ander plekje. Er is ook nog een fijne tussenoplossing, Niet op een camping, maar wel wat faciliteiten en niet op een plek waar het misschien niet mag, namelijk kamperen op een camperplek! Je vind deze camperplekken (en de ‘wild’ plekken) via een app genaamd ‘park4night’. Een super fijne app waar je veel info en recensies kunt vinden over deze plekken en ook vaak over campings!

Op zoek naar een camping? Denk eens aan deze!

 

Mooie Mini Camping, vlakbij Malaga. Een mooie start van je vakantie!

Ook over deze Geweldige Minicamping Glamping horen we veel goeds van onze klanten!

Deze Boerderijcamping in Las Alpujarras is geweldig! Staat ook vermeld in de gids Rustiek Kamperen

Kijk ook eens naar deze Sfeervolle Mooi Gelegen Kleinschalige campings, je vindt hier zoveel leuke campings, wij kunnen niet kiezen!

óf op een van deze leuke Fijne en Kleine of grotere ACSI campings

óf eentje met Nederlandse eigenaren´

óf wat dacht je van een van deze 54 campings

óf een van deze mooie campings óf kleinere campings

óf via een van de 154 campings via Zoover

We krijgen zin om nú zelf te gaan kamperen in Andalusië! 😉

Close