Hola! Dit zijn wij…

Wij zijn Alex en Inge, samen met onze kids, zijn we de eigenaren van Finca Fijn!

Lesotho
Marokko
India
Chili

Wij reizen graag…

…en hebben al veel mooie plekken op de wereld mogen bezoeken. Toen we onze kinderen kregen viel het ons op dat er niet veel vakantieplekken zijn die bijzonder en speciaal zijn voor grote mensen en toch ook helemaal geschikt voor (kleine) kinderen. Terwijl je als gezin nu juist zo’n behoefte hebt om samen even op te kunnen laden, uit te rusten en een relaxte vakantie te hebben, waarbij je ook nog zelf iets gaafs kunt beleven!

Dus besloten we om zelf zo’n plek te maken! Fijn voor onszelf & Fijn voor jou! 😉

Over ons

Alex is bedrijfskundige, pre-sales expert en consultant. En eigenaar van Finca Fijn!

Alex  ♥  reizen, wielrennen, wandelen in de natuur, Spanje & Portugal, Bruce Springsteen, Daft Punk, vuurtjes stoken, plaatjes draaien, sport kijken en lekker eten.

Inge is leerkracht basisonderwijs, psycholoog, masseur, kinderyogadocent en eigenaar van Fijn! (waar ze online cursussen baby-, dreumes- peuter- en kindermassage geeft) en ook van Finca Fijn! natuurlijk!

Inge ♥ reizen, dansen, de hele dag buiten zijn, hardlopen, lekker (en gezond) koken & bakken, nieuwe dingen leren, koffie met slagroom, Tinto Verano (soort Sangria) en Scandinavise series kijken.

Ons zoontje ♥ knuffelen, spelen met autootjes en eten! Ons dochtertje ♥ stoeien, voorgelezen worden en buiten zijn.

Samen gaat dit duo graag op avontuur uit, het liefst naar Spanje met papa en mama!

Maak kennis met Tom! Onze beheerder in Spanje

Wij wonen in Nederland en kunnen we onze gasten dus niet zelf ontvangen, hoewel we dat natuurlijk wel heel leuk zouden vinden om te doen! Gelukkig is dat geen enkel probleem want onze beheerder in Spanje, Tom, regelt alles ter plekke!

Tom komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont al meer dan 14 jaar in Spanje en spreekt super goed Spaans. Onze kinderen zijn helemaal gek op hem, Tom is een echte kindervriend! Hij woont met zijn Spaanse vriendin Sandra (die onze Finca super schoon maakt) en zijn hond Thor op ongeveer 15 minuten rijden van de Finca. Hij helpt graag waar hij kan om je vakantie fantastisch te maken!

De vader van Tom, Frank, beheert meerdere huizen in deze streek en heeft veel ervaring op het gebied van het verhuren van een vakantiehuis. Tom en Frank kennen ons huis door en door omdat ze ook onze klusmannen zijn die er vanaf het prille begin bij waren. Dus mocht er iets zijn, dan is dat voor hun geen enkel probleem en ze zullen er alles aan doen om te zorgen dat je snel weer lekker vakantie kunt vieren. Maar we verwachten eigenlijk helemaal geen problemen 😉

De Meet&Greet werkt als volgt: Tom wacht op je aankomstdag op je bij het tankstation in Casabermeja (je kunt hem even WhatsAppen als je bij het vliegveld wegrijdt) en hij rijdt de laatste kilometers naar het huis voor je uit. Bij de Finca aangekomen zal hij je alles uitleggen en je natuurlijk de sleutels overhandigen! En dan begint je heerlijke vakantie….

Tijdens je vakantie kun je op elk moment bij ons of bij Tom terecht!

Close