Altijd al willen kamperen in het mooie Andalusië en/of in de Algarve?

Dat kan! Naast onze Fijne Finca verhuren we ook ons Fijne Campertje Ted!

Houd je van kamperen?

Wil je lekker genieten van de prachtige natuur in Zuid Spanje en Portugal?

De geweldige steden, de mooie stranden, het heerlijke eten?

Maar wil je geen 5000km op en neer rijden voor je in het zonnige zuiden bent?

Wij hebben de oplossing voor je!

Vlieg goedkoop naar Malaga (bijv met Ryanair of Transavia) en

Huur ons Fijne Campertje (Ted genaamd) vanuit Malaga voor een super kampeer vakantie in Andalusië en Algarve!

Eetkamer
Lounge kamer

Wie is Ted?

Ted is een Ford Transit met een hefdak. Daardoor heeft hij 4 fijne slaapplekken. 2 boven op een vast matras….je kunt je beddengoed dus altijd laten liggen! Overdag schuif je eenvoudig het bed omhoog en kun je binnen gewoon staan. Ben je met meer mensen? De bank beneden kun je uitklappen tot een 2e ruim 2 persoonbed. Wanneer je de bank niet uitklapt heb je erachter een heel fijn slaapplekje voor 1 (of 2) klein kindje. Heel veilig en knus!

Ted is ideaal voor 2, 3 of 4 personen! Ben je bijvoorbeeld een romantisch stelletje ;-), een groepje sportieve vrienden of een gezin met (jonge) kinderen. Het kan allemaal!

Er is een keukentje met 2 pitjes om op te koken, een kraantje met een wasbak een koelkastje. Ted heeft veel ruimte voor je spullen.

Waar kun je kamperen in Andalusië & de Algarve?

In Zuid Spanje en Zuid Portugal vind je de mooiste plekjes om te kamperen! Op campings, op camperplekken en in het wild. We zochten een aantal leuke campings en plekken voor je uit. En geven je ook graag tips over deze streek!

Buitenkeuken
BBQ in buitenkeuken

Wat krijg je er allemaal bij?

En dan bedoelen we ook echt wat KRIJG je er allemaal bij…bij de meeste camperverhuurders moet je voor alle extra’s bijbetalen….

 • Tafeltje met 4 stoelen en 2 krukjes
 • Een fijn kleed om buiten op te zitten
 • Zomer/winterdekbedden, kussens en beddengoed voor beide bedden
 • Hand/theedoeken, douchehanddoeken, strandlakens
 • Kopjes, borden, bestek, pannen, glazen…alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken op de camping!
 • Een parasolletje en een windsschem
 • Een hangmat
 • Een (gloednieuw!) luifel zodat je lekker in de schaduw kunt zitten

Heb je kinderen, dan heeft Ted ook;

 • UV Tentje
 • 2 Kinder Eetstoeltjes
 • Autostoeltjes (we hebben 2 maxi cosi’s voor baby’s, 2 voor dreumes/peuters (tot ong 18/20 kg) en 1 stoelverhoger met rugleuning…..dus kies maar uit! 😉 Er zitten 2 gordels achterin (1 driepunts en 1 tweepunts).
 • Wat strandspeelgoed

Je ziet het al, je hoeft niks mee te nemen!

Het idee is dat je met een tas met kleding/toiletspullen in het vliegtuig stapt en bij aankomst meteen kan beginnen met kamperen en genieten onder de Spaanse zon 🙂

 

Hoe werkt het?

Je vliegt naar Malaga, waar Ted op je wacht in een parkeergarage vlakbij het vliegveld. Onze beheerder ter plekke komt ook naar de garage. Hij geeft je de sleutels en vertelt je alles wat je moeten weten over Ted. Je legt je spullen in Ted (Tip! Neem geen grote harde koffer mee!) en gaat even langs de supermarkt 😉

Daarna kan je geweldige kampeervakantie in Andalusië beginnen!

En de verzekering en zo?

Dat is allemaal goed geregeld. Ted is verzekerd bij de NKC inclusief pechhulpverlening, inboedel- en inzittendenverzekering. Ted is goed onderhouden, maar mocht er iets gebeuren, dan kun je rekenen op een goede hulpverlening ter plaatse inclusief vergoeding voor eventueel noodzakelijke hotelovernachtingen en wanneer Ted echt niet meer gemaakt kan worden, een vervangende camper. Dit is een ruimere dekking dan de verzekeringen die je meestal via een camperplatform aangeboden krijgt.

Het standaard eigen risico dat je hebt wanneer je Ted huurt en een schade rijdt die niet te verhalen is, is 1.000eur. Dit eigen risico kun je overigens voor 5eur p/d verlagen tot 500eur.

En Borg?

Je betaalt vlak voordat je vakantie begint altijd 1.000eur borg (dus ongeacht of je je eigen risico verlaagt). Dit is voor eventuele schade aan bijvoorbeeld de inventaris, inboedel of Ted zelf, mocht dit onverhoopt gebeuren. Gebeurt er niets (en daar gaan we van uit!) dan krijg je na inlevering van Ted je borg weer snel retour.

En verder?

Verder niets! 😉 Op naar een prachtvakantie! Oh ja, verder bieden we je een document met daarin alle benodigde info over Ted, zodat je dit altijd bij de hand hebt. En mocht je onderweg toch een vraag hebben; zowel de beheerder als wij zijn gedurende jouw huurperiode bereikbaar via Whatsapp.

Heb je een vraag over Ted?

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Close