Huurvoorwaarden Finca Fijn!

 

Gebruikte termen

In deze voorwaarden wordt met de termen ‘wij’/’ons’ de verhuurder bedoeld en met de termen ‘jij’/’je’/’jou’ de huurder.

 

Reservering

Een reservering is definitief vanaf het moment dat wij je de bevestigingsmail hebben gestuurd, en we de aanbetaling hebben ontvangen.

 

Betaling

Direct na de boeking dien je 50% van de totale huurprijs als aanbetaling over te maken.

Het betalen hiervan houdt in dat je kennis hebt genomen en akkoord gaat met de hier beschreven voorwaarden.

De overige 50% dien je uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum over te maken.

 

Annulering

Bij annulering van je boeking brengen wij de volgende kosten in rekening (als % van de totale huurprijs):

 • Meer dan 6 weken voor de aankomstdatum: 50%
 • Binnen 6 weken voor de aankomstdatum: 100%

Indien je geen gebruik maakt van het huis, of het huis voor de overeengekomen vertrekdatum verlaat, zal er geen restitutie plaatsvinden.

 

Annulering door Corona (‘Corona Garantie’)

Heb je een vakantie bij ons geboekt, maar mocht het helaas zo zijn dat je niet kunt komen omdat je vlucht is geannuleerd en/of de grenzen op slot zijn, dan krijg je van ons een voucher en verwelkomen we je heel graag een andere keer om te komen genieten van onze fijne Finca.

 

Aankomst en Vertrek

Aankomst kan vanaf 15:00uur plaatsvinden en vertrek moet voor 10:30uur plaatsvinden.

 

Inbegrepen

De volgende zaken zijn, naast het verblijf, in de huurprijs inbegrepen:

 • Servicekosten (onderhoud van het huis, zwembad en tuin)
 • Meet & Greet bij aankomst
 • Gebruik van bedlinnen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst
 • Gebruik van badlinnen: handdoeken/badlakens
 • Gebruik van keukenlinnen: handdoeken/theedoeken
 • Gebruik wasmachine/droger
 • Gebruik haardhout
 • Verbruik van gas, water en electra tijdens verblijf
 • Gebruik van Wifi

 

Huisdieren en Roken

Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken binnenshuis is niet toegestaan.

 

Borg

Wij zijn te goeder trouw en gaan ervan uit dat jij dit ook bent en je voorzichtig met ons huis en spullen omgaat. Mocht er iets sneuvelen of beschadigen, laat dit ons dan weten. De beheerder zal na vertrek checken of er geen schade is en het huis volledig, opgeruimd en schoon is opgeleverd. Mocht er schade zijn, brengen wij de kosten (voor reparatie e.d) binnen een week bij je in rekening.

 

Aantal bewoners

In het huis mogen niet meer personen verblijven dan met ons vooraf overeengekomen. Indien dit aantal toch overschreden wordt, dan kan de beheerder deze extra personen de toegang ontzeggen. Ook zal er een onmiddellijke vordering van 20% van de totale huurprijs per extra persoon ontstaan.

 

Schoonmaak

Het huis dient schoon en netjes te worden aangetroffen. Is dit niet het geval, dan moet dit bij de Meet & Greet aan de beheerder en aan ons gemeld worden, zodat deze dit kan herstellen.

Ook al wordt er een bijdrage aan de eindschoonmaakkosten in rekening gebracht, bij het vertrek dien je de woning schoon en opgeruimd achter te laten. Wanneer dit niet naar behoren is verricht, behouden wij ons het recht voor extra kosten hiervoor in rekening te brengen.

 

Verantwoordelijkheid

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van je verblijf, indien dit het gevolg is van onvoorziene of onoverkomelijke gebeurtenissen buiten je wil. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door het werk van derden, zoals gemeente, provincie, enz. Evenmin kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor onderbreking van water of elektriciteit. Wij wijzen elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen of voertuig, zomede voor kosten, voortvloeiend uit het niet op tijd bereiken van de finca ten gevolge van vertraging.

 
Close