Altijd al willen kamperen in het mooie Andalusië?

Dat kan nu met ons Fijne Campertje!

 

Al jaren zijn we superverliefd op ons campertje Ted! Hij bracht ons naar Portugal, Engeland, Schotland, Wales, Italië, Frankrijk, Spanje. Zelfs met 2 kleine baby-tjes! Onze tweeling is nu 3 en dat gaat nog steeds prima. We vieren ook vele weekendjes vakantie in Nederland met onze Ted.

….en nu gaan we hem vanuit Spanje verhuren! Ook zo’n zin om met Ted op reis te gaan?

Over Ted!

Onze Ted is een Ford Transit met een hefdak. Hij heeft 4 ruime slaapplekken. Een klein keukentje, een koelkastje, een wasbakje, opbergruimte, eigenlijk alles wat je nodig hebt tijdens een geweldige kampeer vakantie in Andalusië!

Op vakantie met Ted?

Op dit moment zijn we Ted helemaal klaar aan het maken voor de verhuur. We hebben hem afgelopen zomer al in Nederland verhuurt en dat ging super goed. Er zijn veel mensen lekker mee op vakantie geweest! Maar Ted kan wel wat schoonheidsbehandelingen Gebruiken. Hij krijgt een grote beurt, wordt helemaal gecontroleerd op roest en krijgt een nieuw doek in het hefdak.

In Januari rijden we met Ted naar spanje (als we in de Finca aan de nieuwe badkamer gaan klussen) en dan zullen we hem nog verder pimpen!

Binnenkort vindt je hier alle info over prijzen en boekingsmogelijkheden!

Heb je een vraag? Mail ons gerust!

Close